Datum objave: 8. listopada 2025.
Kategorija: Naslovnica
Objavio/la: Šperanda, Vedran

Radionica kušanja hrane u 3.d

U petak, 3. listopada 2025. godine u sklopu programa „Školska shema voća i povrća“ gospođa Mirela Višaticki održala je edukativno predavanje o važnosti zdrave prehrane i radionicu kušanja hrane u 3. d razredu. Predavačica je istaknula korisnost našeg sezonskog voća, ali i pravilno odlaganje ostataka hrane. Nakon predavanja učenici su sudjelovali u pripremi voća i povrća. Nakon pranja i rezanja učenici su voće i povrće nizali na štapiće, a zatim uživali u kušanju zdravih zalogaja. U društvu je sve ljepše pa su i rajčica i kruška na ražnjiću odličnog okusa. Učenici su s oduševljenjem slagali ražnjiće i jeli voće i povrće. Zahvaljujemo predavačici na kreativnoj radionici koja je potaknula učenike na veći unos voća i povrća.

Tekst i foto: Bojana Kvakić, učiteljica razredne nastave

Skip to content